Свято для маленьких пацiєнтiв лікарень

09.01.18, 14:00

“Звичайне диво” трапилось 1 січня в усіх обласних лікарнях країни, в тому числі і у Кропивницькому. Зранку до маленьких пацієнтів завітав з подарунками Дід Мороз. Він привітав діток, що залишались у новорічну ніч у лікарняних палатах. Сміх, аплодисменти, веселі конкурси, Дід Мороз, клоуни - святковий настрій завітав до дитячих обласних лікарень по всій країні.

Свято маленьким пацієнтам влаштували клієнти ПриватБанку, що долучилися до акції “Звичайне диво”. Клієнти просто робили покупки картками ПриватБанку та перераховували одну гривню після кожної транзакції на допомогу хворим дітям. Всі зібрані гроші направлено на закупівлю ліків, медичного обладнання для дитячих лікарень та подарунки маленьким пацієнтам. Організаторами акції виступили ПриватБанк разом із MasterСard.

“Всього одна гривня з кожної покупки дорівнює тисячам щасливих дитячих очей та посмішок. Як на мене, такий курс конвертації дуже вигідний, - розповідає Ганна Павлова, керівник благодійних проектів ПриватБанку. - Ми вдячні кожному, хто взяв участь у новорічному диві. Для вас рік почався з дива, із доброї справи. Емоції дітей та їх батьків не передати словами. Хтось чекав на свято, хтось був дуже здивований - та всі зраділи нашому з вами привітанню”.

Нагадаємо, наприкінці листопада благодійний фонд “Допомагати просто!” та MasterСard розпочали акцію ”Звичайне диво”, в якій взяли участь понад 60 тис. українців. За період акції вдалося зібрати 756 792 гривні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!