​Школа майбутніх педагогів відкриється на факультеті іноземних мов

06.12.17, 10:00

У новому році у Кровопивницькому буде втілено проект «Школа майбутніх педагогів» за підтримки програми «Активні Громадяни» Британської Ради в Україні. У рамках проекту заплановано проведення серії семінарів для студентів факультету іноземних мов педагогічного університету як для майбутніх фахівців сфери освіти з точки зору працедавця.

Авторка проекту – Любов Яновська, випускниця факультету іноземних мов - запланувала у рамках «Школи майбутніх педагогів» сім занять (по два заняття на місяць), кожне з яких буде тривати академічну годину. Теми будуть розкриті у ході інтерактивного спілкування через бесіди з аудиторією під час презентації – із наданням прикладів з реального життя.


- Всі вправи будуть подаватися із детальним поясненням та наочною ілюстрацією, а крім пояснення студенти і студентки дізнаються про сучасні способи виготовлення наочності для роботи з дітьми безпосередньо на заняттях, - обіцяє пані Любов.

Днями на факультеті іноземних мов педагогічного університету відбулася зустріч авторки проекту «Школа майбутніх педагогів» Любові Яновської та координаторки програми «Активні Громадяни» у Кропивницькому Вікторії Талашкевич із деканом факультету – Олександром Білоусом.

- Я вважаю, що це буде дуже корисний проект для наших студентів, які планують у майбутньому стати викладачами. Ми запропонуємо долучитися до занять у рамках проекту всім бажаючим – з першого курсу по останній, і почнемо цю роботу вже у новому семестрі, у лютому 2018 року, - говорить професор Олександр Білоус.

Теми занять, які будуть проведені у рамках Школи майбутніх педагогів, це «Лідерство», «Успіх», «Робота в команді», «Секрети педагогічної майстерності», «Практичні вправи на відпрацювання ЛО та літер», «Вправи на відпрацювання ЛГК» та «Вправи на розвиток мовлення».

- Під час занять буде йти мова про задатки лідера, необхідні для педагогів, про таке поняття як успіх і його складові, роботу у команді та способи згуртування педагогічного колективу, про те, хто такий хороший вчитель і якими мають бути засадничі принципи роботи із дітьми, і ще про багато корисних і цікавих речей, - розповідає координаторка Прес-клубу реформ, випускниця факультету іноземних мов Вікторія Талашкевич. За її словами, проект буде втілено у життя у партнерстві із програмою «Активні Громадяни» Британської Ради в Україні, і загалом орієнтовано на адаптацію студентів до реальних умов роботи по закінченню вищих навчальних закладів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!