Продуктивна зустріч для всіх, хто цікавиться ресторанним бізнесом, відбулася 2-го грудня у готиснному Прес-клубі реформ - мешканці Кропивницького (і не тільки!) зібралися, щоб дізнатися більше про історії успіху у роботі кращих кафе і ресторанів у місті. На зустрічі, організованій Бізнес-школою "WAKE UP", виступили відразу кілька спікерів - люди із реальним досвідом ведення ресторанного бізнесу у Кропивницькому, тож було і цікаво, і корисно, і мотивуюче!
Виступаючі на тренінгу
Зокрема, про відкриття кафе за франшизою, про переваги і виклики ведення бізнесу за такою схемою розповів спів-власник мережі "Крила" Олександр Бронза. Історією про свій шлях до щастя і до відкриття кафе "Щастя" поділилася Юлія Масаликіна, а про більш ніж сім років роботи ресторану "Сорренто" розповів Олександр Жердієв.
Олександр та Ірина Жердієві
Пану Олександру та його дружині Ірині, з якою вони разом ведуть цей сімейний бізнес, окрема подяка від всіх учасників та учасниць Бізнес-школи "WAKE UP" за чудові і смачні піцци!!!
Друга половина суботнього дня на тренінгу теж була насиченою - про унікальний маркетинг розповідав Андрій Теряєв, керуючий "Kex Bar", а про правила використання текстилю у кафе - Інна Чижик, представляю ТМ "Itadream" Пані Інна разом із сестрою - Аллою Шарковою, - давно і успішно впроваджує високі стандарти у ресторанному бізнесі, тож демонстрація нових цікавих тканин, які не промокають, стала родзинкою зустрічі.
Алла Шаркова, Інна Чижик та Дарина Гонець
За відгуками учасників та учасниць, тренінг подарував їм і нові знайомства, і натхнення, і знання про особливості ведення ресторанного бізнесу у Кропивницькому на прикладі цікавих кейсів. Бізнес-школа "WAKE UP" дякує всім, хто провів черговий суботній день на тренінзі - навчався, ділився досвідом. До зустрічі у новому 2018-му році - на тренінзі 20-го січня, який проведуть Любов Яновська Семенюк та Андрій Флоренко.
Учасники та учасниці тренінгу
Фото - Олена Карпенко
Комментарии
Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!Что мне даст регистрация?