Team Europe: Кропивницький може стати частиною цієї ініціативи Представництва ЄС

04.12.17, 12:00

За ініціативи "Прес-клубу реформ" у Кропивницькому може запрацювати у наступному році ініціатива Представництва Європейського Союзу в Україні під назвою "Team Europe".


- Днями кілька активістів та активісток із Кропивницького побували у Києві на зустрічі членів команд "Team Europe" із Харкову, Одеси та Херсону. Якщо все йтиме так, як планує наша команда, вже у наступному році на Кропивницький чекає багато цікавого!, - розповідає координаторка Прес-клубу реформ Вікторія Талашкевич.

Команда "Team Europe" у різних містах України об’єднує експертів і експерток, які бачать майбутнє України серед європейських країн. У рамках своєї роботи "Team Europe" посилює дебати щодо Європи та місця України в ній, а також діалог між ЄС та Харківщиною щодо перспектив та потреб регіону в контексті євроінтеграції України.

Експерти "Team Europe" доносять інформацію про пріоритетні для євроінтеграції реформи, «перекладають» події міста, регіону чи країни в європейський контекст, вдеуть дискусію про європейські цінності, допомогу ЄС Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!