Школярів-науковців консультували у літаку

31.10.17, 10:00

Днями у Льотній академії НАУ відбулися консультації для учнів-слухачів МАНУМ та членів наукових учнівських товариств. На сесію приїхало понад 300 учнів з різних районів Кіровоградської області, а також зі шкіл міста. Літаючі дрони, багато неймовірних вражень, емоцій – така атмосфера була характерна для туманної, а згодом сонячної суботи.

Заняття проходили в незвичному форматі – спочатку наукові керівники секцій поглиблювали знання зі своєї дисципліни, консультували слухачів з приводу обраних тем наукових досліджень, готували до написання контрольних робіт, детально розповідали про основні вимоги щодо оформлення і написання наукової роботи. Потім слухачі, наукові керівники мали можливість познайомитися з авіаційною культурою, музейним комплексом, відвідавши музей історичного краєзнавства, інтерактивний музей-літак, Алею авіаторів, на якій було презентовано дуже багато повітряних моделей, стендів, креативних композицій, фонтанів у вигляді літака.

Екскурсоводи розповідали про авіаційну техніку різних років, окремих авіаторів, які були закохані в небо. Цікаво, корисно, важливо, актуально – під таким девізом пройшли консультаційні заняття для слухачів МАНУМ!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!