​Я маю право: безробітні дізнавались про доступу до безоплатної правової допомоги

21.10.17, 18:00

Днями в Інформаційно-консультаційному центрі обласного центру зайнятості, в рамках діяльності юридичної вітальні, відбувся інформаційний семінар «Про можливості доступу до безоплатної правової допомоги для безробітних громадян». Захід відбувся за участі представників Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Основна мета заходу: проведення правороз’яснювальної роботи та розширення можливостей доступу до безоплатної правової допомоги для громадян, які звертаються до центрів зайнятості.

Під час заходу присутні були поінформовані про діяльність центрів правової допомоги Кіровоградщини та послуги, які можна у них отримати, про зміст права громадян на отримання безоплатної правової допомоги та порядок реалізації цього права. Також було окреслено підстави надання безоплатної вторинної правової допомоги і коло осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу та ін.

На завершення семінару, усі присутні отримали друковані інформаційні матеріали центру правової допомоги та мали можливість індивідуально проконсультуватись у фахових юристів.

С. Ткаченко, провідний юрисконсульт юридичного відділу обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!