Я не можу писати проекти – у мене лапки!

11.10.17, 16:00

Із такого смішного прикладу виправдання тих, хто не хоче вчитися писати проекти, почала виступ щодо написання грантових заявок на конкурси ЄС, що пройшов сьогодні у Тернополі координаторка Прес-клубу реформ із Кропивницького Вікторія Талашкевич.

На тренінг, який проходив у рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» Представництва Європейського Союзу у теплому приміщенні коворкінґ-простору «It House» зібралося біля сотні людей: і стояли, і сиділи.

Юргіс Вілчінскас, Вікторія Талашкевич та Костянтин Ромашко
Юргіс Вілчінскас, Вікторія Талашкевич та Костянтин Ромашко
Тренінг почав Юргіс Вілчінскас, керівник відділу преси та інформації Представництва Європейського Союзу в Україні, який зробив чудовий і детальний огляд програм та інформаційних ресурсів Представництва. За його словами, нині в Україні чимало програм, які можуть стати у нагоді кожному, хто шукає можливості втілити у життя ті чи інші проекти.

Юргіс Вілчінскас
Юргіс Вілчінскас
Далі слово взяла експертка із розробки та подання грантових заявок Вікторія Талашкевич, яка розповіла про написання грантових заявок загалом та особливості подання проектів на фінансування від ЄС.

Вікторія Талашкевич
Вікторія Талашкевич
Інформаційна кампанія «Будуймо Європу в Україні» - це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів. Мета кампанії – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Вже незабаром – на початку листопада, - Інформаційна кампанія «Будуймо Європу в Україні» завітає у Кропивницький. Слідкуйте за анонсами на сайті Прес-клубу реформ!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!