Моторокфест у Новомиргороді: Драйв трьох стихій і перемога козацького духу

27.09.17, 16:00

У Новомиргороді, вперше в історії, пройшов зліт байкерських ватаг з України. Минулої суботи круча посеред лісопаркової зони в районі колишнього зоотехнікуму над ставом перетворилась на справжній козацький зимівник Тресяги. Потужного ревіння мото техніки та гаміру наметового табору вистачило щоб заглушити пориви вітру та шум пекельної негоди. А настрій козаків на залізних конях, що майже на руках виносили на майдан організатори злету через розбитий дощем шлях, говорив про те, що дух козацький непереможний.

За підтримки Новомиргородської міської ради та стронгмена, організатора мережі фітнес клубів “ MIAMI GUM” Валерія Лісуна для учасників було представлено насичену програму. Як і передбачено правилами, працював стіл реєстрації, у зоні наметових таборів розміщувались команди байкерів, навпроти сцени готувались різноманітні страви та випічка, парував 100 літровий казан козацької каші від міського голови.

Сцена для виступу рок-гуртів була розташована у центрі створеного ландшафтом амфітеатру, а за сидіння мали слугувати тюки соломи. До настання темряви учасники жваво спілкувались між собою – адже фанатам мототехніки завжди є про що поговорити, поділитись досвідом та практикою. Від величезних залізних драконів, вартих голлівудського блокбастеру, до звичайних серійних мотоциклів, від сивочолих бородатих лицарів у шкіряних латах і до зовсім юних початківців байкерської справи – усі могли знайти собі компанію у вирі фестивалю.

Ну а який байкар не шанує рок. У своїх виступах на сцені гурти ЦЕЛОFUNK, METAL INVASION, DARKNESS наш новомиргородський FUNDIRE представили публіці власні композиції та кавери славнозвісної METALLICA. Шалений стрим важкого року назавжди поховав намір погоди завадити вечірці.Велетенські вогнища розігнали темряву, як символ перемоги козацького духу на усіма негараздами.


З народженням нового всеукраїнського МОТОРОКФЕСТУ! У нього буде довге і успішне майбутнє, адже народився він загартований дощем, вітром і вогнем. А Новомиргород чекає на своїх друзів у новому сезоні!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!