​Працівниця митниці купила квартиру у свого чоловіка за 200 тисяч

23.09.17, 10:21

Заступниця начальника юридичного відділу Київської митниці ДФС Тетяна Овдієнко придбала квартиру в Борисполі (Київська обл.) площею 42,6 кв.м. за 200 тис грн у Олександра Сердюка. Про це йдеться у повідомленні про суттєві зміни в майновому стані, поданому Овдієнко19-го вересня 2017 р.

У декларації чиновниці за 2016-й рік Олександр Сердюк зазначений її чоловіком. Крім того, у декларації самого Сердюка зазначено, що цю ж квартиру в Борисполі він придбав 12-го вересня, за тиждень до продажу дружині, також за 200 тисяч грн. Тобто ціна за квадратний метр склала 4695 грн.

Цікаво, що у змінах до декларації Овдієнко також вказано, що вона отримала подарунок у негрошовій формі вартістю 200 тис грн. від того ж таки Олександра Сердюка. Згідно з його декларацією, він працює помічником оперативного чергового в Солом'янському управлінні ГУ Нацполіції в м.Києві.

Варто зазначити, що на сайтах продажу ціна на квартиру в новобудові в Борисполі починається від 12 тис грн/кв.м. За квартиру такої ж площі на вторинному ринку просять від 600 тис грн.

У своїй щорічній декларації за 2016-й Тетяна Овдієнко не вказала жодної інформації про об’єкти нерухомості, об’єкти незавершеного будівництва чи рухоме майно сім’ї.

У неї вказана лише заробітна плата, отримана за основним місцем роботи, у розмірі 112309 грн. та 500 грн виплат, як члену профспілки Київської митниці. Також там зазначена й заробітна плата чоловіка –65283 грн.

Підготовлено ГО “Інтерньюз-Україна” в рамках проекту “Декларації



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!