QR-ризували оплату навчання та проживання

21.09.17, 16:00

Центральноукраїнський національний технічний університет (ЦНТУ), Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. В.Винниченка та ВСП НАУ "Кіровоградська льотна академія Національного авіаційного університету" приєднались до сервісу “Платежі за QR-кодом” ПриватБанку та надали можливість студентам скористатись найсучаснішими банківськими технологіями. Тепер за навчання у цих вишах (а у ЦНТУ та педуніверситеті ще й за проживання у гуртожитках) можна сплатити, скориставшись QR-кодом - миттєво, безконтактно та безпомилково.

“Прикольно! Читав у Фейсбуці про впровадження цієї технології у вишах інших міст і з нетерпінням чекав на новинку і у нас, - ділиться враженнями Іван, студент Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В.Винниченка. - Спробував і я сплатити за гуртожиток. Зразу ж і вийшло. Усе, на що потрібно витратити час, - завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24. А так як я вже давно ним користуюсь, то у мене оплата взагалі пройшла за пару секунд. На головній панелі натискаєш кнопку з зображенням QR-коду, скануєш його з плакату у гуртожитку чи у бухгалтерії, обираєш картку, з якої оплатити, і все”.

Технологія миттєвої оплати комунальних платежів має безліч переваг. По-перше - миттєво, без черг, комісій, заповнень квитанцій та можливих помилок. По-друге, її впровадження для навчального закладу не потребує жодних додаткових інвестицій і витрат коштів.

“Сьогодні технологією миттєвої оплати через QR-код кропивничан вже не здивувати, - розповідає Артем Чайка, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Жителі обласного центру активно оплачують послуги ЦентрГазу, ОКВП “Дніпро-Кіровоград”, інтернет-провайдера “Шторм”, обленерго. А жителі смт Смоліно з задоволенням оплачують за допомогою цієї послуги і квартплату. У Олександрії запроваджено оплату за допомогою QR-коду проїзду у міському транспорті. Тепер плануємо долучити до QR-ризації і заклади культури”.

Технологія «Платежі за QR-кодом» є відкритою національною платформою, що дозволяє безконтактно оплачувати будь-які комунальні платежі в будь-якій точці країни. ПриватБанк пропонує усім постачальникам послуг, комунальним підприємствам і фінансовим установам, які приймають комунальні платежі, користуватися можливостями технології «Платежі за QR-кодом» і готові надати всю інформацію для впровадження такої технології.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!