Учасник АТО навчає молодь працювати на землі

17.09.17, 14:00

Фахівці Бобринецького районного центру зайнятості тісно взаємодіють з роботодавцями, іншими соціальними партнерами у напрямку працевлаштування військовослужбовців, які повертаються із зони АТО. Питання їхньої адаптації до умов мирного життя є одним із першочергових зазначеної співпраці.

Наприклад, Євгеній Анатолійович, після звільнення з військової служби, яка проходила в зоні проведення антитерористичної операції, вирішив знайти роботу самостійно. Всі спроби виявилися невдалими, і лише згодом за допомогою в працевлаштуванні чоловік звернувся до Бобринецького районного центру зайнятості.

Перебуваючи на обліку зрозумів, що хотів працювати за здобутою в Миколаївському державному аграрному університеті освітою – агрономом. Чоловік реально розумів, що такої вакансії, яка б підходила йому, вряд чи знайдеться. Але згодом вдача все ж таки повернулася до нього обличчям: Бобринецький технікум ім. В.Порика Білоцерківського національного аграрного університету подав до районного центру зайнятості вакансію агронома, яку і було запропонованоЄвгенію Анатолійовичу.

Пройшовши співбесіду з роботодавцем, чоловік за сприяння районного центру зайнятості був працевлаштований за здобутою професією. Сьогодні чоловік має омріяну роботу, а отже можливість утримувати родину, та з вірою в мирне майбутнє будує власні плани.

«Я задоволений, що маю можливість дбати про свою родину, а моя праця приносить користь - я навчаю студентів любити рідну землю та працювати на ній», - говорить Євгеній Анатолійович.

текст та фото: І.Щевченко, заступник директора- начальник відділу надання соціальних послуг Бобринецького районного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!