Новостворена швейна філія виготовляє одяг військовим

26.08.17, 14:00

Фахівці Долинського районного центру зайнятості для максимального задоволення потреб роботодавців у якості робочої сили, сприяють підвищенню кваліфікації безробітних шляхом стажування безпосередньо на робочому місці.

Тож, за направленням районного центру зайнятості у співпраці з новоствореною у Долинському районі філією ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є», яке спеціалізується на виробництві трикотажних виробів, таким чином підвищують власну кваліфікацію 27 безробітних за професіями за професіями «швачка», «комплектувальник виробів», «майстер». Після закінчення стажування всі будуть працевлаштовані.

Слід зазначити, що дана форма підвищення кваліфікації є прийнятною як для безробітних, так і для роботодавців. Так, роботодавцям стажування дозволяє оцінити професійні якості майбутнього працівника, його вміння, здатність опановувати нові технології, а безробітному – ознайомитися з особливостями виробництва, умовами праці, адаптуватись в трудовому колективі, а набуті знання і вміння дають можливість закріпитися на робочому місці.

Зі слів керівництва ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є», у їхніх планах створити ще понад 20 робочих місць, укомплектування цих місць буде здійснено за сприяння служби зайнятості.

М.Павляча, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Долинського районного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!