Чемпіонат з пауерліфтингу - на Кубок начальника Нацполіції

25.08.17, 12:00

Днями у Кропивницькому відбувся обласний чемпіонат із пауерліфтингу (жиму лежачи) серед працівників силових структур на Кубок начальника Головного управління Національної поліції, приурочений до Дня незалежності України.

Робота працівників силових структур пов’язана із постійними фізичними навантаженнями, випробуваннями на стійкість та витривалість. Підтримання відмінної фізичної форми – запорука ефективного щоденного виконання завдань за призначенням, тому спорт є невід’ємною частиною життя фахівців Служби порятунку.
Продемонструвати свої можливості та позмагатись із найсильнішими суперниками рятувальники завжди готові. В урочистому відкритті чемпіонату взяли участь очільники області та міста, а також керівники силових структур. Підтримати нашу команду прибув начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк.
Від колективу Управління ДСНС у Кіровоградській області в обласному чемпіонаті взяли участь 7 рятувальників: Максим Кияшко (Знам’янський МРВ), Іван Білаш (Новгородківський РВ), Володимир Груша (Новомиргородський РВ), Іван Нестеров та Андрій Нєдєлков (Вільшанський РВ), Артем Комар (Устинівський РВ) та Максим Березневич (АРЗСП м. Кропивницький).
У непростій боротьбі наш спортсмен Іван Нестеров в особистому заліку у ваговій категорії до 70 кг посів третє місце. Управління ДСНС в області вітає наших спортсменів із достойним виступом та бажає подальших успіхів.

Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!