ПриватБанк допомагає здійснити усі бажання, і навіть примхи

24.08.17, 12:00

ПриватБанк запустив новий сервіс швидкого отримання готівки “Швидкий кредит”. Відтепер кожен кропивничанин може отримати готівкові кошти на усі випадки життя та ще й у лічені хвилини.

“Кожен клієнт ПриватБанку, який користується карткою “Універсальна”, має встановлений кредитний ліміт, яким, у разі необхідності, може скористатись: оплачуючи товари чи послуги банківською карткою або знімаючи готівку, - пояснює Олена Стоян, керівник напрямку еквайринг Кіровоградської філії ПриватБанку. - Якщо клієнту не вистачає кредитних коштів, він може скористатися вже встановленим лімітом по програмі “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка”, який зазвичай значно більший, ніж ліміт на картці. Досить лише звернутись до співробітників відділень або самостійно, в Приват24, подати заявку на отримання готівки по програмі “Швидкі кошти”.

Послуга “Швидкі кошти” за своїми умовами аналогічна всім знайомій “Миттєвій розстрочці”, якою скористалися вже більше третини населення України”. “Швидкі кошти” перераховуються на будь-яку пластикову картку банку - для виплат або “Універсальну”. До речі, зарахування суми “Швидкого кредиту” на Картку для виплат дає можливість клієнту отримати готівку, не оплачуючи додаткових комісій за зняття. Клієнт оплачує перший платіж лише через 30 днів після оформлення угоди та має можливість дострокового погашення на прозорих та чесних умовах. Скористатись отриманою сумою можна як через безготівкові розрахунки у торгівельно-сервісній мережі, так і зняти готівку у банкоматі чи касі банку. Швидкий кредит - це отримання бажаної суми коштів у рамках ліміту "Оплати частинами". Термін кредиту - 10 місяців зі щомісячною комісією 2,9%. Сума розбивається на весь термін кредитування. Регулярний платіж на погашення кредиту списується щомісячно з картки клієнта.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!