Актуальні професії на «Друкмаш-центрі» – токар, зварник, шліфувальник

18.08.17, 10:00

Днями для журналістів регіональних мас-медіа відбувся прес-тур до ТОВ «Друкмаш-центр», організатором якого є Кіровоградський обласний центр зайнятості. Захід проводився з метою ознайомлення ЗМІ з діяльністю ТОВ «Друкмаш-центр», що є одним з найбільших вітчизняних виробників засобів пересування для людей з частковою втратою функцій опорно-рухового апарата, протезів та протезно-ортопедичних виробів.

«Упродовж майже 20 років наше підприємство позиціонує себе, як виробник якісної та надійної продукції, що підтверджується наявним попитом на неї та позитивними відгуками наших користувачів. Для людей з нестандартними антропометричними параметрами та особливими потребами, яким не підходять крісла з модельного ряду підприємства, приймаємо індивідуальні замовлення на виготовлення відповідних крісел колісних з важільним приводом. На сьогоднішній день ми виготовляємо ряд моделей крісел колісних та понад 100 видів протезів і ортезів, що здатні максимально задовольнити індивідуальні потреби користувачів», – розповіла присутнім Людмила Шубіна, генеральний директор підприємства. За словами працівників, на підприємстві дбають про колектив: забезпечується гідна заробітна плата, належні умови праці, соціальний пакет тощо.
У ході заходу також йшлося про основні напрямки взаємодії Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості з ТОВ «Друкмаш-Центр», що сприяє зайнятості місцевих мешканців.

«Для служби зайнятості співробітництво з ТОВ «Друкмаш-центр» є дуже важливим. За роки взаємодії на даному підприємстві отримали роботу більше 400 осіб з числа безробітних громадян. Лише упродовж 2017 року працевлаштовано 39 осіб, зокрема, шляхом проходження стажування безпосередньо на робочих місцях за такими професіями, як: токаря, шліфувальника, зварника - аргонщика та ін.», – повідомив Дмитро Петренко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями міськрайонного центру зайнятості. Під час прес-туру організовано виробничу екскурсію.
Журналісти мали можливість ознайомитися зі структурою підприємства, умовами та специфікою роботи, дізнатися про сучасну техніку та технології виробництва, а також поспілкуватися з людьми, які за сприяння міськрайонного центру зайнятості центру служби зайнятості отримали роботу на даному підприємстві.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Кіровоградського обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!