«Друкмаш-Центр» - надійний роботодавець

13.08.17, 14:00

Одним із пріоритетів діяльності Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості залишається організація громадських та інших робіт тимчасового характеру, що проводяться за кошти місцевих бюджетів, роботодавців та інших не заборонених законодавством джерел. Для роботодавців - це можливість залучити додаткову робочу силу для виконання нагальних робіт та не відволікати основний персонал від виробничого процесу. Це корисна і взаємовигідна справа: реальна підтримка шукачів роботи, надійний шлях до їх постійної зайнятості, допомога роботодавцям.

Позитивним прикладом такої співпраці можна назвати роботу з ТОВ «Друкмаш-Центр», який упродовж майже 20 років є виробником протезів молочної залози, протезно-ортопедичних виробів та інвалідних візків для людей з обмеженими можливостями. У постійному прагненні підвищення якості та зручності продукції, працівники ТОВ «Друкмаш-Центру» регулярно аналізують побажання та пропозиції своїх клієнтів і впроваджують їх у виробництво. Вся продукція сертифікована Державним підприємством «Центр сертифікації технічних засобів реабілітації та послуг», що гарантує безпеку використання та якість виробів.

Підприємство намагається зробити життя людей з обмеженими можливостями більш повноцінним, насиченим, зручним, і на це налаштовані зусилля всього колективу, а служба зайнятості сприяє якісному підбору персоналу для злагодженої роботи підприємства. Так, з початку цього року традиційно організовувалися тимчасові роботи, в яких взяли участь 375 безробітних громадян. Тридцять дев'ять безробітних, які виявили бажання ближче ознайомитися з роботою підприємства та посадовими обов'язками, мали можливість пройти стажування безпосередньо на робочому місці та працевлаштуватися.

Серед вакансій: консультант з маркетингу, технік, водій автотранспортних засобів, швачка, контролер якості, фрезерувальник, токар, електрогазозварник, інженер з охорони праці, слюсар з механоскладальних робіт, інженер-технолог. Співпраця Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості з ТОВ «Друкмаш-Центр» є обопільно вигідною та має позитивні результати – кропивниччани матимуть роботу. Тож така співпраця триватиме й надалі.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!