Із Бобринця - на море

10.07.17, 12:00

Нещодавно з півсотні діток із Бобринецького району відпочивали в закладі санаторного типу «Чайка» в с.Лазурному Херсонської області. Друга зміна мала напрямок військово-патріотичного виховання під назвою «Вільні діти вільної країни». Відповідно тематики зміни проводилися змістовні, цікаві заходи з представниками громадської організації Херсонської області «Товариство воїнів-учасників, ветеранів АТО на сході Україні».

Вміє наша дітвора поєднувати відпочинок з підготовкою до заходів, брати активну участь в гуртках, секціях за інтересами. Нікого не залишила байдужим святкова програма до Дня Конституції та Дня Молоді з виступом духовного оркестру працівників поліції м. Херсона та гарною концертною програмою.

Під час конкурсу «Джура», наша команда дівчат, яку очолювала Щіченко Вікторія виборола I місце. А отаманом 9 ти роїв другої зміни було обрано президента учнівсько-студентського парламенту Бобринецької міської ради Скрипника Дмитра. Міс «Чайка» 2017 р. виборола Щіченко Вікторія., а в номінації міні міс «Чайка» обрано Гарбу Софію.

Активно проявили свої здібності наші діти у квесті «Ігри патріотів», «Пошук скарбів» ( орієнтування на місцевості), у розважальній програмі «Але оп!», «Браві козаки», «Карикатура на ройового», «Купальські красуні», заняття з рукопашного бою, смуга перешкод, тактична медицина . А ще познайомилися та спілкувалися з волонтерами із Китаю, Індії, Турції. Дітвора була забезпечена калорійним 5 разовим харчуванням. Не тільки відпочили, а й оздоровилися, щодня приймали фіто чай, за призначенням лікаря профілактично-лікувальний масаж та інші процедури.

Отож, відпочинок у таборі був для 51 дитини періодом зміцнення їхнього здоров’я, пізнання цікавого та нового. Сподіваємося, що оздоровлення запам’ятається підростаючому поколінню, так як поєдналося моральне та фізичне загартування з духовним збагаченням, а яскраві враження, творчість та пізнання світу нададуть дітям сил та енергії для успіхів у навчанні. Міський голова Валерій Сніжко та міська рада вдало реалізували одну із головних цілей – оздоровлення дітей, використавши для цього природно-кліматичний потенціал Чорного моря, та пізнавально-розважальні програми активного відпочинку.


Джерело: Сайт Бобринецької міської ОТГ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!