Сто тисяч транзакцій по PayPass здіснено на Кіровоградщині

20.06.17, 10:00

Минулого тижня на Кіровоградщині було здійснено ювілейну 100-тисячну транзакцію за інноваційною технологією PayPass – миттєвої безконтактної оплати за товари чи послуги.

"PayPass - це безконтактна технологія, за допомогою якої можна здійснювати покупки одним дотиком, - розповідає Олена Стоян, керівник напрямку “Еквайринг” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Достатньо піднести картку з логотипом PayPass до зчитувального пристрою на касі, і покупку буде оплачено. Усі нові пос-термінали ПриватБанку обладнані пристроями для зчитування PayPass, що дає змогу розрахуватися з клієнтом швидко та зручно”.

ПриватБанк пропонує ряд карткових продуктів, що використовують цю інноваційну технологію: Картка для виплат та картки MasterCard World.

“Була у відділенні ПриватБанку, де отримала нову картку з технологією PayPass, - розповідає кропивничанка Олена Бовсун. - Зразу ж і випробувала цю новинку. Справді круто! ПриватБанк як завжди дивує і спонукає усіх іти в ногу з часом. По-перше: не потрібно проводити магнітною стороною картки по терміналу, що дає можливість збільшити термін користування карткою, по-друге: значно збільшується швидкість розрахунків на касі, що важливо, коли поспішаєш, або коли черги, по-третє: значно виростаєш у власних очах - я це можу!"


PayPass дозволяє швидко оплачувати покупки. Відпадає потреба передавати картку касиру або чекати решту. Картку с логотипом PayPass може бути випущено і як додаткову до картки «Універсальна». Таким чином Ви зможете отримувати доступ до рахунку Вашої основної картки за допомогою карток з технологією PayPass. Послуга абсолютно безкоштовна. Продавці, які користуються пос-терміналами з послугою зчитування PayPass, спостерігають збільшення кількості клієнтів, які з задоволенням користуються новими технологіями.

До речі, “Картка для виплат” має окремий рахунок, її може бути випущено з технологією PayPass або без неї - у кожного клієнта завжди має бути вибір. Встановлення POS-терміналів ПриватБанку надає підприємцю безліч переваг: від збільшення чи не вдвічі середнього чеку та підвищення якості обслуговування до скорочення витрат на інкасацію або здавання виручки. Власники бізнесу, які встановили термінали ПриватБанку, отримують ряд унікальних безкоштовних послуг: виписки в електронному вигляді, послугу поповнення мобільних телефонів клієнтів магазина-партнера, навчання персоналу роботі з обладнанням, ремонт або заміна обладнання в разі поломки, рекламні матеріали для брендування торгових точок, витратні матеріали для POS-терміналів. Жодного підприємця не залишать байдужим додаткові послуги: «розумні виписки» – інформацію про соціально-демографічні та транзакційні дані клієнтів, можливість контролювати кількість послуг, що надається, через IVR-опитування клієнтів. Можливість взяти участь у програмах лояльності «Бонус Плюс» або Дисконтний клуб «ПриватБанк VIP», а також підключитися до програми «Оплата частинами. Без переплат» або «Миттєва розстрочка» забезпечить збільшення клієнтопотоку та кількості задоволених покупців, а відповідно і доходів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!