Власна автівка - за дві хвилини

19.06.17, 10:00

Кропивничани можуть отримати позитивне рішення щодо кредитування автівки у ПриватБанку лише за 2 хвилини. А вже за годину клієнт отримає ключі, техпаспорт і номера нового автомобіля. Адже усі турботи, пов'язані з оформленням документів в ДАІ ПриватБанк бере на себе, місія клієнта зводиться лише до підписання договору.

Сьогодні клієнти ПриватБанку можуть придбати в кредит нову чи вживану автівку не лише на площадках ПриватБанку, але й на будь-яких автомайданчиках країни.

“Ми розширили можливості програми кредитування та знизили відсоткові ставки, - розповідає Євгеній Ратушний, керівник Бізнесу “Споживче кредитування” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Враховуємо побажання клієнтів, які для нас закон. Ми не обмежуємо вибір клієнта - обирайте автівку чи в автосалоні, чи на будь-якому інтернет-ресурісі, чи у сусіда. Але, якщо ви не впевнені у своєму виборі, ми допоможемо обрати друга на колесах на вашу кишеню та смак. У разі, якщо ви обрали вже авто, але не маєте потрібної суми - оформимо лізинг”.

ПриватБанк пропонує своїм клієнтам заощадити кошти та час на пошук моделі як нових автівок, так і авто з пробігом. Покупцеві не потрібно ходити по автосалонах, фахівці банку допоможуть зорієнтуватись та вибрати свою автівку на відомих сайтах - AUTO.RIA, RST.ua. Крім того, ПриватБанк допоможе і продати старий автомобіль або обміняти його на новий.

“Мріяв про власне авто давно, ну, хто ж не мріє, - ділиться враженнями кропивничанин Владислав Бойко. - Та ніяк не міг накопичити необхідну суму, а чекати ж не хочеться. Відчути швидкість, драйв, піднесення від поїздки на власному автомобілі хочеться уже сьогодні. Прийшов працювати у ПриватБанк та дізнався про можливість лізингу. Грошей вистачило на початковий внесок. А страховку я оформив в “оплату частинами” на 12 місяців рівними частками. А ще й у разі дострокового погашення кредиту банк не стягує комісії. Круто!”

У цьому році 46 жителів області вже скористались програмою ПриватБанку “Авто в кредит” та стали щасливими власниками власних авто.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!