Долучаймося до святкування Дня вишиванки

17.05.17, 12:00

Вже стало традицією у Кіровоградській філії ПриватБанку святкувати День вишиванки. В цей день усі співробітники, замість затверджених офіційним дрес-кодом білих сорочок, зустрічають клієнтів у святковому національному вбранні.

“В цьому році ми пропонуємо усім нашим клієнтам долучитись до святкування уже національного свята Дня вишиванки, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Запрошуємо відвідати наші відділення у національному вбранні та разом з нами написати нову сторінку історії Банку для тих, хто любить Україну!”.

Усі клієнти, які завітають у цей день до відділень ПриватБанку у національному вбранні, оздобленому вишивками, можуть долучитись до акції “ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну”. Для цього досить зробити селфі зі співробітником відідлення, який теж буде одягненим у вишиванку. Усі фото будуть розміщені у соцмережах для голосування. Фото, яке набере найбільшу кількість голосів, буде розміщено на плазмових панелях у відділеннях ПриватБанку та протягом місяця радуватиме усіх клієнтів позитивом, неперевершеними емоціями та любов’ю до рідної Батьківщини.

Нагадуємо, що 275 спеціалістів Кіровоградської філії ПриватБанку щоп’ятниці зустрічають клієнтів гарним настроєм, посмішкою та в українській вишиванці, яка стала сьогодні символом незалежності, любові до рідного краю. До речі, "біблія" світової моди - американський журнал Vogue опублікував статтю, в якій назвав українську вишиванку одним з головних трендів сезону та відзначив великий внесок України у світову моду. Про це пише Ліана Сетенштайн у Vogue. “Років за десять до цього, навесні 2006 року, вишиванки вже з'являлися в колекції французького дизайнера Жана Поля Готьє, - пише Ліана Сетенштайн. - Один з останніх проявів українських мотивів з’явився на показі міжсезонної колекції бренду Dior - нео-фольклорна вишивка на джинсових спідницях, ніби взята з одного з традиційних українських весільних символів - рушника”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!