Відкритий для відвідування Відділ природи

01.05.17, 12:00

Що ви знаєте про природу нашого краю? Чи знайомі ви із заповідними куточками нашої області та її «мешканцями»? Тож нарешті, після тривалої перерви, Кіровоградський обласний краєзнавчий музей працює на повну, а саме відкритий для відвідування оновлений, сучасний, неповторний та цікавий відділ природи.

Тепер усі бажаючі можуть поринути в казковий світ природи нашого краю. Тож запрошуємо усіх бажаючих до музею. За вашим бажанням, досвідченими фахівцями буде проведено оглядову або тематичну екскурсію. Також не забувайте і про відділ історії, де можна прослідкувати розвиток краю з найдавніших часів до сьогодення

Під час травневих свят музей відкритий для відвідувачів у звичайному режимі, з 9.00 до 18.00 (вівторок-п’ятниця) з 10.00 до 16.00 (субота, неділя) Понеділок - вихідний. Для замовлення екскурсій та отримання необхідної інформації, дзвоніть (0522) 271841 Ми знаходимся за адресою: м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 40. Наш сайт: http://www.kokm.kr.ua Будемо раді зустрічі з вами!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!