​Код щастя української нації - від ігротехніків «Іміджу»

13.04.17, 10:00

Традиційно дні весняних канікул залишають у вихованців молодіжного клубу «Імідж» яскраві враження. В цьому році це була участь у першому відкритому міському національно-патріотичному проекті «Ми разом» організованого Департаментом освіти і науки, молоді і спорту виконавчого органу Київської міської ради та Київським Палацем дітей та юнацтва. Метою проекту була підтримка обдарованих дітей Донбасу, об’єднання зусиль дітей заради досягнення миру.

В рамках проекту відбувся XVI відкритий міський фестиваль юних ігротехніків та ігрових програм «Гра скликає друзів. Ми разом!» Іміджисти стали учасниками ігрового дійства, який одночасно організовували 15 команд на великому ігровому майданчику Палацу. Команду «Іміджу» представляли вихованці старшої групи, які пропонували відвідувачам ігрову програму «Українцем бути сучасно». Вихованці середньої групи виступали у номінації «Театралізовані ігрові програми» і представляли програми «Код щастя української нації». Обидві програми викликали захоплення в учасників дійства та отримали високу оцінку від організаторів.

Але головні події розгорнулися на сцені Палацу. Концерт – відкриття патріотичного проекту «Ми разом» викликав почуття гордості за дітей України, які представляли різні дитячі художні колективи з Донецької та Луганської областей, за керівників, які переїхали з Луганська в інші міста України і на новому місті продовжили засобами мистецтва виховання юних патріотів нашої держави. Під час офіційної частини ігротехнікам клубу «Імідж» були вручені дипломи лауреатів фестивалю «Гра скликає друзів.Ми разом!».А керівнику колективу – Долгополовій Н.К.–подяку від адміністрації Палацу.

Ще більш зворушливішим був гала-концерт, під час якого глядачам були представлені спільні номери дитячих художніх колективів Києва та Донбасу. По закінченні концерту всі учасники фестивалю виконали Гімн України. А ще були майстер-клас від метра гри Наталії Мієдінової, екскурсія Печерським районом, похід до Києво-Печерської Лаври, дискотека дружби, квест і багато спілкування з однолітками. Іміджисти повернулися додому з новими ідеями та яскравими враженнями.А головне – з впевненістю у майбутньому України.

Долгополова Н.К. – завідувач методичним відділом обласного ЦДЮТ, керівник молодіжного клубу «Імідж».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!