Юні пожежні із районів змагалися, в кого краща дружина

12.04.17, 16:00

Днями на базі Вільшанської школи мистецтв відбулися районі змагання Фестивалю Дружин юних пожежних дружин Вільшанського району. Це яскраве «свято безпеки» було організовано завдяки спільним зусиллям відділу освіти Вільшанської райдержадміністрації та місцевим підрозділом У ДСНС України у Кіровоградській області.

Фестиваль проводиться вже багато років постіль з метою пропаганди серед дітей здорового та активного способу життя, вивчення і використання на практиці правил безпеки життєдіяльності, попередження загибелі та травматизму дітей при виникненні різного роду надзвичайних ситуацій та пропаганди професії «рятувальник».

У фестивалі взяли участь юні рятувальники п’яти загальноосвітніх закладів Вільшанського району. У трьох конкурсах: «Візитівка», «Плакат» та «Домашнє завдання» юні пожежні розповідали про просвітницьку і профілактичну роботу своїх команд, демонстрували високу вокальну та хореографічну майстерність і вміння у жартівливій формі говорити про серйозні речі. За підсумками конкурсів максимальну кількість балів набрала команда Вільшанської загальноосвітньої школи, яка і стала переможцем у грі. Усім учасникам було вручено грамоти та солодкі призи. А команда – переможець буде готуватись до нового ще більш відповідально випробування – зонального етапу фестивалю ДЮП.

Текст і фото - У ДСНС України у Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!