Від Сходу до Заходу: Мобільні послуги громадянам України

08.04.17, 12:00

Мобільні сервісні центри МВС, що були презентовані в Україні наприкінці березня, вже виїхали на обслуговування громадян у маленькі містечка та селища. Перший з 20 мобільних сервісних центрів МВС вчора вже зробив свій перший виїзд – до старовинного Нетішина на Хмельниччині, мешканцям якого у разі необхідності прийшлось би подолати понад 40 км до найближчого стаціонарного сервісного центру.

Другий МСЦ вирушив надавати послуги мешканцям міста Кам’янка-Бузька Львівської області, а далі - у місто Козятині Вінницької області. Наступного тижня мобільні сервісні центри почнуть функціонувати на Закарпатті та Донеччині. Вже згодом мобільні сервісні центри МВС курсуватимуть три дні на тиждень по всій території країни.

Пересувні сервісні центри, оснащені сучасним обладнанням, виїжджатимуть за графіком у віддалені населені пункти України та надаватимуть громадянам найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

«Це унікальний приклад, коли державні послуги рухаються назустріч громадянам, а не навпаки. В середньому центр зможе на кожному виїзді надавати до 25 послуг. Усі центри працюватимуть на запит від місцевих органів виконавчої влади, а заявку для роботи можна подати до Регіонального сервісного центру МВС в області. І я дуже сподіваюсь на підтримку регіонів місцевою владою. Перші кроки до співпраці у цьому напрямку вже успішно зроблені», – зазначає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Обслуговують громадян два адміністратора та фахівець експертної служби. Графік курсування, часи прийому мобільних сервісних центрів МВС та інтерактивну карту маршрутів можна переглянути на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua у розділі «Мобільні СЦ». Інформацію про порядок отримання послуг можна знайти на сайті hsc.gov.ua, отримати консультацію – за номером (044) 290-18-99 або на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!