Студія пісні «Вікторія» відсвяткувала 20-річний ювілей

03.04.17, 10:00

Яскравою ювілейною шоу-програмою «В світі кольору, музики, рухів» відзначив своє 20-річчя Народний художній колектив України студія сучасної естрадної дитячої пісні «Вікторія» (керівник В. Гаваза) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Днями до обласної філармонії завітало багато шанувальників творчості «Вікторії», де на них чекали море музики і запальних ритмів, оригінальні номери та неочікувані перевтілення, щирі дитячі емоції та незабутні враження.

Студія сучасної естрадної дитячої пісні «Вікторія» була створена у вересні 1996 року Вікторією Гавазою (худ. керівник, Відмінник освіти України), яка наважилася здійснити свою мрію, створивши дитячий вокальний колектив у стінах обласного ЦДЮТ. Однодумців вона знайшла відразу. З перших днів існування колективу разом з керівником працює професіонал своєї справи – акомпаніатор студії Вікторія Політовська. Згодом до них приєдналася і хореограф Світлана Чехун, на зміну якій з часом прийшла Наталія Книш.

Завдяки таланту цієї команди педагогів, їхній багаторічній сумлінній праці, професіоналізму та любові до дітей з часом «Вікторія» стала одним із кращих творчих колективів закладу. І ювілейний концерт студії став яскравим доказом того, що цей колектив достойний того, щоб носити почесне звання «Народного художнього колективу України», присвоєне йому у 2016 році. Глядачі шоу-програми були вражені різноманіттям репертуару «Вікторії», яка, демонструючи публіці свої ретельно підготовані виступи, щораз отримувала хвилю оплесків. Українські народні пісні, чудові патріотичні композиції, сучасна естрадна музика – вокалісти «Вікторії» разом зі своїми педагогами презентували яскраві художні номери, які дуже вдало доповнювалися ще й танцювальними виступами інших народних художніх колективів України обласного ЦДЮТ - ансамблю сучасного танцю «Час Пік» (кер. Ірина Мурована, Відмінник освіти України), хореографічного ансамблю «Росинка» (кер. Галина Чайковська, Заслужений працівник культури України) та шоу-театру молодіжного клубу «Імідж» (кер. Наталя Долгополова, Заслужений працівник освіти України).

Від найстарших до найменших – у 20-й день народження «Вікторії» тут співала і сама Вікторія Гаваза, і випускники колективу, і теперішні його вихованці. На сцені в яскравих костюмах та під веселу музику сяяли й найменші зірочки студії. Дитяча безпосередність і водночас чарівність їхніх виступів з назвами «Посміхнись», «Бджілка», «Веселка» та «Лягушачий хор» викликала щире захоплення як у дорослих глядачів, так і в дітей, які щоразу захопливо аплодували маленьким артистам. За високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, плідну педагогічну діяльність та вагомий особистий внесок у виховання учнівської молоді педагоги «Вікторії» одержали почесні грамоти від облдержадміністрації. Вихованці студії також отримали свої нагороди – їм вручила подяки директор обласного ЦДЮТ Ганна Суркова.

У цей вечір колективу-імениннику подарували багато теплих слів та презентів, а гучні аплодисменти, букети квітів та вигуки «Браво, «Вікторія»!» щоразу викликали щиру радість у юних вокалістів. 20 років існування колективу – це 20 кроків життя. Талановитих, впевнених, іноді важких, але завжди цікавих, різнокольорових та яскравих. Тож з Днем народження, «Вікторіє»! Творчих перемог, натхнення, великих сцен і щирих оплесків.

Галина Богомаз-Кулик, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!