Яндекс з'ясував, що жителі Кропивницького та Кіровоградської області запитують про час

02.04.17, 12:00

Щомісяця жителі Кіровоградщини задають Яндексу понад 40 тисяч запитів зі словом «час». Вони цікавляться безліччю речей: запитують, коли поїхати у відпустку, – [шри ланка в какое время года лучше ехать], просять поради – [що потрібно взяти на перший час в польщу на навчання], зазирають у майбутнє – [які банки закриються найближчим часом].

Яндекс дослідив запитання жителів Кропивницького та про час. З’ясувалося, що топ-5 категорій має такий вигляд:
1. Навчання і нові знання
2. Здоров'я
3. Технології і техніка
4. Право
5. Цитати

Приблизно третину запитань зі словами «час» і «година» жителі Кропивницького та Кіровоградської області ставлять Яндексу у зв'язку з навчанням або бажаючи отримати довідкову інформацію. Вони шукають у Яндексі розв’язки задач – [як знайти силу струму якщо відома маса час і електрохімічний еквівалент], цікавляться історією – [під час якого походу загинув хмельницький], біологією – [що відбувається під час фотосинтезу]; хочуть з'ясувати, [что надевали во время святочных гаданий], [по каким словам узнать время в английском], [чому індуси не користуються столовими приборами під час їди].

Кожне восьме запитання кропивничан до Яндекса зі словом «час» або «година» стосується теми здоров'я і зовнішнього вигляду, наприклад: [як схуднути під час вагітності], [чому мені весь час хочеться спати], [через який час діє парацетамол]. Люди досить часто запитують Яндекс про схуднення і дієти, віддаючи перевагу швидкому результату: [як можна схуднути за короткий час поради], [що смачного приготувати під час фруктової дієти].


На третій сходинці – запитання про техніку, інтернет і комп'ютерні програми. Користувачі з Кропивницького хочуть дізнатися, [как назначить время выключения компьютера], [як отримати точний час з інтернету], [как отключить на время антивирус]. Чимало запитів до Яндекса пов'язано із соцмережами та інтернет-сервісами: [как на время удалить инстаграм], [почему я захожу на ютуб включаю видео а оно все время грузится].

Наступна за популярністю категорія – запити, що стосуються правової сфери. Кропивничани запитують у Яндекса про особисте: [испачкала платье во время примерки кто должен платить] – і про робоче: [через який час після прийому на роботу надається відпустка], [неповний робочий час хто може працювати].

Завершують рейтинг запити про цитати. Їх задають, коли хочуть дізнатись автора, значення або повний варіант якогось вислову: [меняется время меняются мысли кто поет], [время деньги кто сказал], [як швидко летить час цитати].

А іноді кропивничани запитують про час і таке:

[за який час можна долетіти з києва до кіліманджаро]
[як зробити так щоб час пролетів швидко]
[как не скользить во время зарядки на паркете]
[как сделать тату в домашних условиях на время]
[как посватать невесту в наше время быстрый сценарий]
[в який час доби виїжджати працювати на таксі]
[як заробити 100 грн за годину]
[в який час відкривається магазин аврора]



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!