Угода століття, послуги ворожки і гриб-помічник: найнезвичайніші оголошення на OLX

31.03.17, 18:00

Щоб привернути увагу покупців, продавці часто розміщують в оголошеннях забавні описи й незвичні картинки. До 1 квітня в OLX підготували добірку найоригінальніших пропозицій. Користувачі продають кубик для приймання рішень, надають послуги ворожки і пропонують укласти «угоду століття».

Уперше словосполучення «День дурня» використав відомий британський письменник Джон Обрі. А от чому День сміху відзначають саме в перший день квітня — незрозуміло. За однією з версій, це відлуння стародавнього свята, пов’язаного з весняним оновленням природи, коли люди раділи приходу тепла й сонця та жартували один з одного.

Пластиковий масажер з історією

Це не просто пластиковий масажер, а загадкова фігура з обкладинки одного із найвідоміших альбомів гурту «Океан Ельзи» — «Модель». У всякому разі, так вважає автор оголошення. Вартість — 100 гривень.

Гриб, він же улюбленець, він же помічник

«І домашній цікавий улюбленець, і здоров’ю помічник». Простіше кажучи, чайний гриб (або зооглея). За 25 грн ви станете власником невибагливого створіння, яке мовчки й терпляче вислухає всі ваші негаразди.

Золота бізнес-ідея


Якщо ви давно мріяли озолотитись, користувач допоможе вам у цьому в прямому сенсі цього слова. До вашої уваги — золота бізнес-ідея з мінімальними інвестиціями.

Суперелектрик

Трапляються на ресурсі й оголошення у віршах: «Если у вас случилась беда. Если вы в панике сразу тогда! Работать приборы вдруг перестали? Проводка сгорела, и света не стало? Вдруг замыкание в доме случилось? Или розетка вдруг отвалилась? Или затеяли в доме ремонт? Тогда к вам электрик на вызов придет!»

Ворожіння телефоном

Не даремно кажуть: «до ворожки не ходи». Тому що тепер до ворожки можна зателефонувати. І всього за 50 грн вам поворожать на все, що тільки захочете.

Кубик

Ну а якщо ви все-таки не можете зважитися, варте воно того чи ні, — купіть кубик, який допоможе приймати рішення. Ціна — 50 гривень.

«Угода століття»

І, нарешті, без перебільшення, — угода століття. За 900 грн можна придбати… 50 копійок. У чому їхня унікальність — можна дізнатися телефоном у продавця.

Шаман з діда-прадіда зі спадкоємним бубном

Це історія про те, як шаман з діда-прадіда, він же досвідчений айтішник із великим стажем роботи, креативно підійшов до створення оголошення про свої послуги.

Довідка

OLX — сервіс оголошень № 1 в Україні. Українська база сервісу налічує понад 12 млн оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 3 млн нових пропозицій. Кожної секунди на сервісі публікується 2 нових оголошення. За даними компанії Gemius, ресурс уходить до топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців (fusion-панель, січень 2017 р.). Кожен другий інтернет-користувач з України відвідує сервіс мінімум один раз на місяць.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!