Рятувальники нагадали рибалкам про небезпеку тонкої криги

31.01.17, 10:00

Днями працівники Служби порятунку вийшли на кригу річки Інгул в мікрорайоні Ковалівка в обласному центрі, щоб поспілкуватись з любителями підлідного лову риби, які зважились ризикнути власним здоров’ям і життям заради задоволення посидіти з вудкою.

Попри усі застереження щодо небезпеки виходу на кригу, знайшлись екстремали, які вирішили випробувати її на міцність. Рятувальники нагадали рибалкам про заходи безпеки, про знаряддя, за допомогою якого можна спробувати врятуватись у випадку, якщо провалився, про прийоми порятунку інших й способи надання першої допомоги. Крім того, особливо було наголошено на необхідності пильного нагляду за дітьми, яких дуже приваблює дзеркало зимових водойм.

Також учасники рейду вручили рибалкам застерігаючі листівки. Варто сказати, що такі рейди постійно проводяться працівниками пожежно-рятувальних підрозділів в усіх районах області, де спостерігається скупчення любителів зимової риболовлі. Вкотре закликаємо рибалок добре поміркувати, перш ніж поступитись власному захопленню порибалити на нестійкій кризі.

Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!