Наймасштабніший набір волонтерів у AIESEC в Україні!

24.01.17, 12:00

Найбільша у світі молодіжна організація відкриває можливості розвинути особисті та професійні навики отримуючи практичний досвід.

Набір відкрито у майже всіх містах країни, де організація була представлена раніше, а також, де з’явились нові представництва, а саме у: Миколаєві, Херсоні, Полтаві, Ужгороді, Луцьку, Хмельницькому, Запоріжжі, Кропивницькому, Чернігові, Кривому Розі, Маріуполі та Вінниці.

AIESEC шукає майже 400 молодих та активних студентів для того, щоб сформувати повні команди, що будуть працювати над створенням та реалізацією соціальних, культурних, екологічних та освітніх проектів з залученням майже 1 000 іноземних волонтерів цього літа.

Волонтерство в організації дає можливість отримати досвід ефективної комунікації,публічних виступів, маркетингу, HR, продажів та роботи в команді. Більше того – стати одним з 70 000+ молодих людей зі 126 країн та територій світу та зробити позитивний вплив на суспільство.

Подати свою заявку на участь в AIESECу кожному з міст можна до 20 січня 2017 року.

AIESEC – міжнародна неполітична, неприбуткова молодіжна освітня організація, що надає можливість молоді віднайти та розвинути свої лідерські якості для досягнення миру та втілення людського потенціалу.

AIESEC займається міжнародними програмами стажувань та допоміжною діяльністю, яка дозволяє отримати практичний професійний досвід, завдяки організації різноманітних проектів, а також забезпечує освітній процес для членів організації і всіх, хто співпрацює з організацією.

В Україні AIESEC представлений вже у 18 містах та об’єднує понад 500 активних студентів, які щороку організовують понад 50 соціальних проектів та допомагають більше ніж 1000 людей отримати досвід соціальних та професійних стажувань.

Будь більше, ніж просто студентом!

Реєструйся вже зараз на aiesec.ua/students/join-aiesec/



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!