М'яса виробляємо більше, молока і яєць - менше
Господарства Кіровоградської області у січні-листопаді минулого року виробили 67 тисяч тон м’яса, що порівняно із січнем-листопадом 2015 року більше на 1,9 тисяч тон, або на 2,9%. Натомість виробництво молока зменшилося на 1,1% і склало 298,5 тисяч тон. Втім, тут спостерігається цікава тенденція, коли у господарствах населення виробництво молока зменшилося на 3,3% (246,6 тис.т), а у сільськогосподарських підприємствах – збільшилося на 10,7% (51,9 тис.т).
Станом на 1 грудня 2016 року загальна кількість великої рогатої худоби становила 105,9 тис. голів (на 3,1% менше ніж на 1 грудня 2015р.), у т.ч. корів – 58,3 тис. голів (на 3,2% менше), свиней – 242,3 тис. голів (на 5,9% менше), овець та кіз – 44,5 тис. голів (на 3,7% менше), птиці – 5 523,5 тис. голів (на 2,6% менше), повідомляє Головне управління статистики у Кіровоградській області
Комментарии
Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!Что мне даст регистрация?