​Електромобілі - завтрашній день чи вже сьогодення?

23.12.16, 14:00

По всьому світі шаленої швидкості набирають популярності автомобілі «нового покоління». Жителі Кіровоградської області теж не відстають від даної тенденції.

З початку року сервісними центрами МВС Кіровоградській області зареєстровано 28 автомобілів «нового покоління». Це транспортні засоби з електричними двигунами. Загалом дорогами області пересувається 33 такі автівки. За статистичними даними РСЦ МВС в Кіровоградській області, окрім електромобілів мешканці області купують і так звані «автомобілі-гібриди». 48 таких транспортних пересувається по області з них 16 зареєстровано в цьому році.

Жителі Кропивницького намагаються йти в ногу з часом, адже автомобілі з електричними двигунами користуються шаленим попитом в більшості європейських країн. Серед основних переваг такого транспортного засобу те, що вони екологічні, безпечні, економні. До того ж при перетині кордону на них не сплачується акцизний збір. Єдиний недолік – енергії вистачає на певний кілометраж, все залежить від марки автомобіля. Проте більшість АЗС області вже облаштовані зарядними пристроями для таких транспортних засобів. Зазначимо, що патрульні поліціянти Кропивницького теж користуються автомобілями «нового покоління».

Прес-служба. Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!