Художника із Кропивницького визнали кращим на "Українському Тижні Мистецтв"

03.12.16, 10:00

Відомий у своїх колах кропивницький художник Павло Пузир зайняв перше місце на ХІІІ Міжнародній виставці "Український Тиждень Мистецтв" (Ukrainian Art Week), що відбулася у Києві в середині листопада.

На семи пагорбах" – така тема ХІІІ міжнародної виставки-конкурсу сучасного мистецтва "Український Тиждень Мистецтв" (Ukrainian Art Week). Виставка проходила у столичному центральному Будинку художника і тривала тиждень – з 16 по 21 листопада. Наш земляк Павло представив три роботи: "Зародження" 2012 р., "Простір і час у білому" 2016 р., "Простір і час у чорному" 2016 р. (на фото). У номінації "Абстракція" експериментального живопису робота "Простір і час у чорному" посіла почесне перше місце. Картині "Простір і час у білому" члени компетентного журі присвоїли третє місце.
Після успіху Павла Пузиря на "Українському Тижні Мистецтв" організатори виставки запропонували художнику залишити експоновані роботи ще на кілька виставок. Художник погодився. Тому усі три презентовані Павлом роботи до лютого 2017 року прикрашатимуть виставкові зали Національної спілки художників України.

На "Український Тиждень Мистецтв" (Ukrainian Art Week) до Києва приїхали сотні учасників з усієї України, а ще з інших країн світу. Перемога Павла у одній із номінацій говорить сама за себе. Художник без зайвої скромності зізнається: Кіровоградщина багата на талановиті самородки. Підтвердження цьому – визнання експертів, фахівців та професіоналів у сфері мистецтв таланту нашого земляка-художника.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!