Андрій Гардашніков і музика

22.11.16, 18:00

Днями у рамках роботи «Музичної вітальні» в Кіровоградському обласному художньому музеї відбулася довгоочікувана зустріч з другом нашого закладу, лікарем-онкологом, громадським діячем, музикантом та просто хорошою людиною Андрієм Гардашніковим.

Хочеться нагадати про те, що це не перший концерт Андрія Леонідовича, адже він постійно відгукується на всілякі пропозиції щодо участі у різних культурно-мистецьких заходах. В цей осінній день, в стінах музею, зібралися шанувальники музичного таланту Андрія, щоби послухати пісень у його емоційному виконанні, поговорити про сьогодення, згадати веселі студентські роки і трішки посумувати під романтично-ліричні твори.
Як і обіцяв пан Андрій, було цікаво, щиро, по-справжньому. Після завершення концерту прихильники дарували квіти, дякували за прекрасний вечір, фотографувалися і бажали йому продовжувати займатися музикою й дарувати тепло свого серця. Творчий вечір Андрія Гардашнікова ще раз підтвердив, що талановита людина талановита у всьому! А головне – дійсно його виступ пройшовся по струнам людської душі…
Леся Дмітрієва, науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!