Особисте життя - зона турботи і відповідальності

20.11.16, 12:00

У п'ятницю, 18 листопада, у Кіровоградському професійному ліцеї сфери послуг учениці зустрілись із акушером-гінекологом Обласного центру планування сім’ї та репродукції людини Анною Гришко. Тем і питань для розмови було чимало, адже кожний організм - це складна система, але у силах кожного підтримувати її у робочому стані.

Як дружити із своїм тілом, чому не треба боятися гінеколога, чому лікарі не сваритимуть і не доповідатимуть батькам, на які ознаки треба звертати увагу і радитись із лікарем... Це "секрети", про які варто питати лікаря, але не всі наважуються, особливо, якщо мова - про дівчат юного віку. Навіть про про білизну і засоби гігієни є купа міфів, довіра до яких згубно впливає на збереження репродуктивного здоров'я.

З іншого боку є і багато інших запитань на сенситивні теми, які турбують дівчат: чому виникають больові відчуття, як обирати засоби контрацепції, які запитання варто ставити лікарю під час візита.

Зустріч відбулась за сприяння НРО "Прес-клуб реформ" - організації-співзасновниці Всеукраїнської Коаліції з Репродуктивного Здоров'я та Планування Сім'ї



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!