Подбайте про економію енергоресурсів

09.11.16, 10:00

Питання економії енергоресурсів як ніколи стало актуальним. Про енергозберігаючі лампочки, правильний вибір лічильника чи параметри вибору проводів, кабелю або інших складових електрообладнання ми шукаємо інформацію у довідниках, гуглі чи просто у знайомих електриків. Зекономити енергоресурси та кошти кропивничанам допоможуть ПриватБанк та ТЦ "ЕлектроN", що у м.Кропивницький по вул.Шосейній,4. ТЦ "ЕлектроN", який більш ніж за 10 років роботи неодноразово підтверджував репутацію успішної та надійної компанії, долучився до програми “Оплата частинами” ПриватБанку. Тепер кропивничани можуть придбати сучасне, якісне, економне електрообладнання, оплачуючи покупки частинами, до 6 платежів.

ТЦ "ЕлектроN" попонує широкий асортимент електротоварів для дому, офісу, підприємства, на будь-який смак та кишеню. Тут можна придбатиконкурентоспроможну, інноваційну продукцію, що відповідає міжнародним стандартам та повністю задовольняє потреби клієнтів. Від сучасних енергозберігаючих лампочок та батарейок до електрообладнанння: модульне обладнення на Din-рейку, обладнення контролю та якості електроживлення, силове обладнення розподілення енергії, вироби для монтажу, інструмент, кабель, провід, кабельно несучі системи, коробки, арматуру та інструмент СІП, роз'єми, комутаційне обладнання та прилади керування, контактори, реле, світлотехніку, лічильники, фурнітуру, розетки, вимикачі, шафи, щитки, бокси, трансформатори, дзвоники, будматеріали кріплення, заземлення, засоби захисту, опалення тощо.

«Наше підприємство орієнтується на будь-якого, навіть найвибагливішого покупця, - розповідає Тетяна Луцик-Дубова, директор ТЦ "ЕлектроN" - Широкий асортимент товару та низька цінова політика дозволить кропивничанам придбати у нас будь-який необхідний товар. У нас приємні ціни та класний товар! Адже ми відстежуємо найсучасніші технології, в тому числі - енергозберігаючі. А співпраця з ПриватБанком дасть змогу збільшити кількість задоволених клієнтів, адже придбати товар вони зможуть уже сьогодні, а оплачувати його протягом 6 місяців”.
Програма “Оплата частинами” впевнено завойовує прихильників на території Кіровоградщини. Вже більше 1,5 тис. підприємств торгівельно-сервісної мережі області приєднались до цього найзручнішого сервісу ПриватБанку.

“Дякуючи програмі “Оплата частинами” ПриватБанку дуже зручно купувати товар, який надзвичайно потрібен, але на який не вистачає потрібної суми, - ділиться враженнями кіровоградка Оксана Пилипенко. - Останнім часом ціни значно виросли, а зарплата залишилась без змін. Сервіс “Оплата частинами” дає змогу придбати потрібний товар у розстрочку, не переплачуючи при цьому ні копійки. А ще зручно, що проплати здійснюються автоматично, не потрібно ходити до магазину чи банку”.

Власники карток ПриватБанку можуть дозволити собі купувати будь-який товар, не переймаючись його вартістю. За допомогою сервісу “Оплата частинами” суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, буквально за хвилину. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек, що значно економить час та не дратує покупців. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку. Щоб дізнатися про доступну суму на купівлі на виплат, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast, або у Приват24.

“Сьогодні нашими партнерами у сервісі “Оплата частинами” долучається все більше підприємств торгово-сервісної мережі району, - розповідає Олена Стоян, керівник Напрямку “Оплата частинами” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає як вагомі переваги перед конкурентами, так і значне збільшення доходів”.

Сьогодні до сервісу «Оплата частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Серед них Comfу, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло» і інші. Лише у Кіровоградській області до сервісу «Оплата частинами» підключено більше 1,5 тис. підприємств торгівельно-сервісної мережі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!