Дітки мандрували безпечною країною

09.11.16, 14:00

Цього тижня у школах та садочках Кіровоградщини стартував Тиждень знань безпечної життєдіяльності. Рятувальники області активно долучаються до його проведення. Зокрема вже традиційними стали виступи працівників Служби порятунку у навчальних закладах, тематичні семінари для старших учнів та батьків, Дні цивільного захисту, екскурсії до пожежно-рятувальних частин і, звичайно, громадські акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» із залученням спеціальної техніки та показовими виступами рятувального відділення. А для найменших – гра-змагання «Безпечна мандрівка».

Цього дня рятувальники завітали до вихованців садочка «Ластівка», що у м.Кропивницький. Разом з ними дошкільнята здійснили пізнавальну подорож до країни безпеки, під час якої дізнались, якого лиха можна накоїти, пустуючи із сірниками, запальничками, вмикаючи без дозволу дорослих електричні прилади або газ. Працівники Служби порятунку розповіли малюкам про свою роботу, нагадали телефон, за яким викликають Службу порятунку, пограли разом в цікаві ігри та допомогли знайти відповіді на загадки про вогонь, воду, електричний струм, пожежу тощо.
Не обійшлось під час мандрівки і без таємниць, які так любить дітвора. З чарівної торбинки по черзі з’являлись різні предмети, а малюки повинні були відповісти безпечно з ними гратись чи ні. Працівники Управління ДСНС та підпорядкованих підрозділів підтримують постійний зв'язок з навчальними закладами області, оскільки навчання дітей та молоді основам безпеки, запобігання травматизму та загибелі, попередження пожеж залишається одним із пріоритетних завдань у діяльності Служби порятунку.

Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!