Маєте класну ідею? Не пропустіть конкурс стартапів від Київстар!

27.10.16, 16:00

Цьогорічний конкурс інноваційних ідей та проектів «Eurasia Mobile Challenge» (EMC), який був ініційований глобальним провайдером телекомунікаційних послуг VimpelCom Ltd., частиною якого є Київстар, доповнився надзвичайно цікавою подією у столиці. Мова про «Acceleration Day Ukraine», на який зібралися програмісти, розробники, журналісти, підприємці зі всієї України.

Анонс конкурсу
Анонс конкурсу
Фактично, ця зустріч стала проміжним етапом EMC, в рамках якого учасники прослухали лекції міжнародних галузевих експертів, а два десятки команд-учасниць презентували свої ідеї та отримали рекомендації щодо доопрацювання своїх проектів. До грудня 2016 року, команди будуть допрацьовувати свої ідеї, а потім, за підсумками конкурсу, будуть відібрані три півфіналісти, які представлять Україну на рівні регіону Євразія. Три команди-фіналіста з євразійського регіону отримають грошові призи - $20 000, $15 000 і $10 000.

Конкурс, про який ми розповідаємо, відповідає новій digital-стратегії «Київстар», яка розвиває партнерства з інноваційними компаніями та стартапами. Про це під час прес-брифінгу заявив президент національного телеком-оператора Київстар Петро Чернишов. У своєму виступі він зазначив, що Київстар трансформує традиційний телеком – в інноваційний через відкриття партнерського каналу для представників малого та середнього бізнесу.
Директор компанії Київстар Петро Чернишов
Директор компанії Київстар Петро Чернишов
Навесні Київстар, разом із ВДНГ запустили перший в Україні телеком-акселератор, щоб знайти рішення для телекомунікаційного бізнесу. Вони разом шукали стартапи, які можуть створювати проекти, потрібні зрілим компаніям, і вже цієї осені чотири ідеї, що мають неймовірний потенціал для росту, будуть підтримані і з їх авторами Київстар підпише контракти.


«Ми пропонуємо тим, хто має цікаві ідеї, не гроші для фінансування стартапів, а можливість заробити, продаючи готові продукти та рішення», - сказав Петро Чернишов, відповідаючи на питання журналістів.

Щоб ви розуміли, брати участь у конкурсі інноваційних ідей та проектів «Eurasia Mobile Challenge» можуть не тільки програмісти чи розробники – це гарна нагода для всіх, у кого є чудові ідеї, що можуть трансформуватися в комерційні проекти для вирішення актуальних питань окремої групи клієнтів чи всього світу.

професор Періс Дель'Етрас
професор Періс Дель'Етрас
Неймовірним спікером під час «Acceleration Day Ukraine» став професор Періс Дель'Етрас, із Мадриду. Будь ласка, як матимете час, подивіться його виступ - це змінить ваші уявлення про світ.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!