Побузьке святкувало 55 років від заснування

25.10.16, 10:00

Cвятковий концерт за участю відомих українських артистів відбувся днями у селищі міського типу Побузьке Голованівського району - свято влаштував з нагоди 55-річчя містечка "Благодійний фонд Ярослава Бублика".

Захід проходив на головній площі селища та зібрав безліч глядачів, для яких цього вечора пролунали пісні справжніх романтиків з популярного гурту "Авіатор". А ось Народний артист України Мар'ян Гаденко та заслужена артистка України Тетяна Кисляк не тільки співали, вони, разом з ведучою заходу Іриною Макеєвою, провели караоке серед присутніх глядачів. Переможець отримав 1000 гривень від "Благодійного фонду Ярослава Бублика".
Живий звук, улюблені пісні, цікавий відеоряд на величезному екрані тільки посилили емоції глядачів. Артисти полонили публіку неабиякою манерою виконання і повною самовіддачею на сцені, підкоривши серця любителів якісної популярної музики. Позитивною енергетикою з глядачами поділилася і команда Лiги Смiху "Молодiжний Портал". Їх виступ став ще однією родзинкою святкового дійства. Актуальні жарти від «М.П.» не залишили байдужим нікого, жителі Побузького насміялися від душі

Засновник благодійної органанізації приготував до 55-річчя особливі подарунки. Справа в тому, що разом з селищем, 55 років тому, в Побузькому з'явилися будинок культури, школа та дитячий садочок. Тому, Ярослав Володимирович цим закладам презентував дуже потрібні дарунки — бойлер та телевізори. Також, телевізори отримали побузька музична школа та молода сім’я Ельвіри і Дмитра Дородних, які от-от одружилися - напередодні 55-річчя селища. А от чотири матері-героїні отримали від Ярослава Бублика мікрохвильовки. В свою чергу, адміністрація селища, з вдячністю за добрі справи благодійника, вручила Ярославу Володимировичу ювілейну медаль “До 55-річчя селища Побузьке”.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!