Нова патрульна поліція приїхала до школярів у Новоєгорівку

22.10.16, 14:00

Вчора у Новоєгорівській школі (це село у Новоукраїнському районі) представники нової патрульноі поліції міста Кропивницький влаштували зустріч із дітками-школярами!

- Це була не просто зустріч - це був справжынй інтерактивний тренінг, щире і безпосереднє спілкування. Якраз перед канікулами ми поговорили про правила безпеки, необхідні для збереження життя і здоров'я дітей, - ділиться враженнями Людмила Талашкевич, вчитель англійської мови у цій школі.

Оксана Білоброва
Оксана Білоброва
- Діма, Наталка, Сашко, Дашуня... і усі дітки Новоєгорівської школи, щиро вдячні Вам за Вселенський позитив! Ви Неймовірні!, - пише на сторінці в фейсбуці Оксана Білоброва, керівник відділу громадських зв'язків нової патрульноі поліції міста Кропивницький.

Зустріч була ініціойвана у рамках програми ПОЛіС: Поліція і Спільнота. Ця програма має на меті вибудувати плідну співпрацю між поліцією та тими, для кого вона працює і кого захищає, зокрема, шляхом організації зустрічей представників місцевої поліції та громадськості на базі бібліотек та інших публічних платформ. Виконує проект в Україні Міжнародна організація IREX.




  • Оксана Білоброва

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!