ПриватБанк привітав ветеранів Другої світової війни

13.10.16, 18:00

Стало вже доброю традицією у Кіровоградській філії ПриватБанку допомагати ветеранам та інвалідам Другої світової війни. До щорічних щиросердечних привітань з Днем Перемоги, Днем людей похилого віку, Новим роком та іншими святами долучаються усі співробітники ПриватБанку.

“Вже не один рік ми товаришуємо з обласною спілкою ветеранів та спілкою інвалідів Великої Вітчизняної війни, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми запрошуємо всіх ветеранів до нас чи йдемо до них у спілку, іноді зустрічаємось у ними вдома. Що не кажи, а роки беруть своє, і деякі наші ветерани вже не в змозі самостійно виходити з домівки. Такі зустрічі - найцінніші уроки людяності, мужності та чуйності. Намагаємось трішки підтримати їх, аби вони відчували, що їх подвиг ніким і ніколи не забутий. Ми пам’ятаємо кожного з них”.

Володимир Федорович Левченко, член спілки інвалідів Великої Вітчизняної війни
Володимир Федорович Левченко, член спілки інвалідів Великої Вітчизняної війни
“Дуже приємно, що про нас не забувають та пам’ятають, - ділиться враженнями Володимир Федорович Левченко, член спілки інвалідів Великої Вітчизняної війни. - У такому поважному віці ми дуже трепетно ставимось до кожного прояву уваги. Велика вдячність всім співробітникам Банку за увагу, чуйне ставлення та розуміння наших проблем. Як члени спілки ми знаємо краще про усі проблеми наших ветеранів, інвалідів. Тому така фінансова підтримка дуже доречна та вчасна. Ми бажаємо всім нам миру та злагоди, бо що таке війна, ми знаємо не з книжок чи фільмів”.

ПриватБанк першим серед українських банків отримав відзнаку Social Responsibility Mark, що в усьому світі присвоюється найбільш соціально відповідальним компаніям. Як повідомив український сайт організації, за підсумками 2015 року ПриватБанк очолив рейтинг соціально відповідальних українських компаній завдяки активній благодійній діяльності. За 5 років діяльності Всеукраїнський благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто”. надав допомогу тим, хто найбільше цього потребує, на суму більше 55,6 млн грн.

Всеукраїнська благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” дає можливість клієнтам банку долучитись до різних благодійних проектів. ПриватБанк не тільки організовує збір коштів, а й забезпечує повний контроль за їх використанням, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті blago.privatbank.ua”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!