Подорож в країну Картопляндію

22.09.16, 12:00

20 вересня в Локальному центрі громадянської освіти, який діє при обласній бібліотеці для дітей ім. Т. Г. Шевченка в рамках програми "Інтеграція через діалог", проходив осінній фест «Подорож в країну Картопляндію».

На свято завітали школярі гімназії ім. Т. Шевченка. Осінній фестиваль порадував школярів. Адже цього разу діти були активними учасниками святкування, бо вшановували один з найулюбленіших українцями овочів – картоплю.

Діти активно брали участь у конкурсах та розвагах, що проходили під запальні музичні ритми, де проявили спритність, кмітливість і ерудицію. А також розгадували «Овочеву вікторину», загадки та прислів’я.

Картопляні посиденьки проходили весело та у теплій атмосфері. Школярі розширили свої знання про історію та походження найпоширеніших овочевих культур в Україні. Приємною ноткою свята стало частування дітей пирогами з картоплею.

Нагадуємо, що проект «Інтеграція черездіалог» -це програма освітньої, психологічної та інтеграційної допомоги дітям, що постраждали від воєнних дій на Сході України та анексії Криму.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!