Кіровоградщина святкувала гучно: ТІК, ДЗІДЗЬО та АВІАТОР концертували у Смоліному та Вільшанці

25.08.16, 18:00

З нагоди Дня Незалежності у селищах Смоліне та Вільшанка пройшли незабутньо яскраві концерти, що їх влаштував благодійний фонд Ярослава Бублика. Топові артисти нашої Батьківщини вітали жителів Кіровоградщини зі святом!

Ярослав Бублик
Ярослав Бублик
Народний артист України Мар’ян Гаденко, незрівняна ведуча Ірина Макеєва, учасниці проектів «Шанс» та «Голос країни» - дует «Анна-Марія», супер-фіналісти шоу «Х-фактор» - гурт «Тріода» та популярні гурти «ТІК», «ДЗІДЗЬО», «АВІАТОР», а також команда “Одеської Ліги Сміху” “Молодіжний Портал” на головних площах заряджали глядачів своєю енергетикою.

гурт "ТІК"
гурт "ТІК"
Неможливо описати той запальний настрій усіх присутніх, а їх було кілька тисяч в кожному місті, адже від такої кількості найсучасніших зірок України перехоплювало подих. Усі артисти настільки драйвові та грали таку классну музику, що навіть люди похилого віку пускалися в танок, слухаючи їх.

Дзідзьо!
Дзідзьо!
Кожен виконавець віддавався виступу на 100% і тому й усі присутні гучно дякували їм у відповідь. Гладачі не просто раділи, вони співали разом з зірками, кричали слова подяки організаторам, дарували квіти та насолоджувалися дійством, якого не очікували побачити в своєму невеликому містечку. Родзинкою вечора у Вільшанці стала подружня пара, яка 24 серпня 2016 року відсвяткувала 25-й ювілей спільного життя. Дуже цікавий збіг!

Розіграш призів
Розіграш призів
Звичайно, “Благодійний фонд Ярослава Бублика” не міг залишити їх без подарунка! Тому, від благодійної організації вони отримали телевізор та щирі привітання! Також, під час концертів був проведений розіграш цінних призів – було розіграно 4 мопеди, 5 телевізорів та 10 велосипедів! Приємно було бачити, як люди радіють, і організатори свята щасливі, що роблять щось важливе для людей.
Розіграш призів
Розіграш призів



Комментарии

Вікторія Талашкевич25 августа 2016 21:32
0
Шкода, що туди не вдалося поїхати :-(
Ответить
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!