Учасник Ліги Сміху: «У Кропивницькому надзвичайно теплий і вдячний глядач»

22.08.16, 10:00

Артем Дамницький з Прилук, що на Чернігівщині, представляє унікальний, по-суті, гумористичний жанр. Він виступає як монокоманда КВН. Тобто, показує мініатюри, жартує і виступає в усіх конкурсах на рівні з іншими командами КВН, але робить усе один. До того ж – робить це професійно, адже кількості виграних Артемом кубків і турнірів можуть позаздрити навіть «зубри» гумористичної сцени, а цієї зими Артем сам потрапив до гала--концерту Ліги Сміху на 1+1 і виступив перед зірковими членами журі.

Зараз у монокоманди «Тобі Альдервейрельд» закінчується тур разом з іншими учасниками «Ліги сміху», а уже цієї суботи він з’явиться на сцені кіровоградської обласної філармонії як ведучий Літнього кубку Кіровоградської області з КВН.

- Артеме, ти – ініціатор проведення Кубків із КВН в Кропивницькому. Чому тебе зацікавило саме наше місто?
-
Мені здається, що Кіровоградщина скучила за гумором, за КВН. На Чернігівщині, Київщині, сусідній Полтавщині, в багатьох містах, районних центрах і навіть селах, роками з успіхом проводяться турніри, в яких беруть участь команди з усієї України. Нажаль, Кропивницький у цьому плані відстає. Колись тут була потужна міська ліга КВН, кілька років тому команда «Маленький Париж» провела два сильних фестивалі КВН. На жаль, певно, обставини не дозволили продовжити ці справи. Відсутність «домашнього майданчика» грає не на користь і місцевим командам, адже не всі можуть дозволити собі їхати в інше місто на декілька днів, щоб зіграти в улюблену гру. На КВН, на гумор, попри все, є попит. Є команди, які хочуть і вміють грати, і є глядач, якому цікаво приходити і спостерігати за якісним гумористичним контентом, підтримувати своїх улюбленців.

- Гадаєш, у Кропивницькому є майбутнє для розвитку гумористичного руху, для КВН?
- Безперечно. І Весняний Кубок, що пройшов в обласній філармонії 27 травня, це показав: надзвичайно теплий зал, який підтримував учасників, хороший гумор. У Кропивницькому є сильні колективи - збірна Кіровоградщини «М.П.», команда «Моя принцеса», колектив «Greenstone». Кубкова система, що діє в Кропивницькому, дозволяє грати тут потужним командам з інших міст, демонструвати тільки краще із кращого, показувати високий рівень, на який заслуговує глядач.

- Ти і сам доволі багато в роз’їздах, граєш в «Лізі Сміху», знаю, що разом з КВНщиками з інших міст був з туром в прифронтових містах… Крім того, ти ще й організовуєш і редагуєш ігри КВН в Кропивницькому, ведеш ці заходи. Звідки на все береш час?
- Мені пощастило займатися улюбленою справою, тим, що приносить мені задоволення. Часу, звісно, інколи не вистачає, але той, який є,намагаюся розподіляти так, щоб усе максимально встигнути і нікого не підвести.

- Літній Кубок Кіровоградщини з КВН пройде уже у суботу, 27 серпня. Що порадиш глядачам і командам?
- Глядачам, звісно, пораджу прийти о 18-00 до обласної філармонії і отримати задоволення від гри. Командам – практично та сама порада: якщо не отримувати задоволення від гри, від того, що ти робиш, то навіщо цим займатися.

- Які твої прогнози на цей Кубок?
- Єдиний прогноз – буде смішно. Зараз поки складно виокремити фаворитів. Усі команди можуть показати сильний матеріал. Усі команди будуть старатися з усіх сил. Гра розсудить. Ми живемо в непростий час, у час, коли з гумором іти по життю не дуже легко. Але, сміємось – значить не здаємось. До речі, цей Кубок приурочений спеціально до 25-ї річниці Незалежності України. До того ж. так сталося, що це буде перший турнір у місті з новою історією, у місті Кропивницький. Квитки на Літній Кубок, що пройде у суботу, 27 серпня, о 18-00 в залі кіровоградської обласної філармонії, можна буде придбати як безпосередньо перед початком заходу в філармонії, так і через розгалужену мережу представників ліги в місті. Зокрема, замовити квиток онлайн можна за цим посиланням - на сайті каса.ін.юа.

Якщо ж будете поблизу - завітайте до точок продажу квитків по місту:
- кіноконцертна каса в приміщенні кінотеатру "Зоряний";
- точка продажу мережі каса.ін.юа в ТЦ "ЦУМ" (поблизу "Сільпо");
- точка продажу мережі каса.ін.юа в касі театру імені Кропивницького;
- точка продажу мережі каса.ін.юа в касі НК "Провокатор" (хол кінотеатру "Портал").

Субота, 27 серпня,18-00. Літній Кубок став можливим за підтримки агропромислової корпорації "Greenstone", студії експрес-друку "яМайка". Кубок проходить під патронатом Кіровоградської обласної ради.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!