Банк здійснив мрію кропивничанки!

18.08.16, 10:00

Кропивничанка Неллі Мосешвілі отримала в подарунок омріяний смартфон від ПриватБанку - Samsung GT-19152 (Galaxy Mega 5.8). Нагадаємо, що 1-го травня стартувала акція “ПриватБанк дарує мрію” яка триватиме до 31 серпня цього року. Кожен клієнт банку отримав можливість здійснити свою мрію разом з рідною фінансовою установою, підключивши послугу “Скарбничка” та давши назву їй своєї мрії. Щомісяця проходив розіграш призів - мрій, які вказали клієнти, зареєструвавшись в акції та визначались переможці, які обирались випадковим визначенням.

Неллі Мосешвілі
Неллі Мосешвілі
“Я дізналась про акцію у своєму відділенні ПриватБанку, де зазвичай обслуговуюсь, - розповідає пані Неллі. - Зареєструватись допоміг співробітник банку, а потім я і забула про цей випадок. Коли зателефонували та поздоровили мене з перемогою, звичайно зраділа. Взагалі це мій перший виграш у акціях. Жодного разу до цього я не отримувала жодних призів. Рекомендую усім - реєструйтесь у акціях ПриватБанку, вигравайте та отримуйте призи. Хто не приймає участь, той і не виграє!”

“Скарбничка” — це дуже зручний сервіс, що дозволяє клієнтам ПриватБанку легко та непомітно накопичити кошти: відкладаючи гроші з кожного надходження на картку; відкладаючи гроші з кожної витрати з картки; округлюючи витрати до 1 грн, 10 грн або до 100 грн (решта на “Скарбничку”); регулярним переказом фіксованої суми раз на місяць. Клієнтам ПриватБанку не потрібно ходити до відділень, перечікувати черги, досить лише підключити таку послугу вПриват24,в банкоматі чи терміналі самообслуговування. Але якщо ви бажаєте - можна звернутись у найближче відділення ПриватБанку, де співробітники за одну хвилину підключать вас до цієї послуги.

Для користувачів смартфонами ПриватБанк пропонує мобільний додаток “Скарбничка” як для системAndroid, так іiOS. Мобільний додаток для користувачів послуги «Скарбничка» дозволяє бачити, скільки грошей уже зібрано, зручно налаштовувати умови накопичення, а також переглядати суми поповнення за місяць або півроку.

Майже 15 тисяч жителів Кіровоградської області долучились до унікальної послуги від ПриватБанку “Скарбничка” з початку нинішнього року, в т.ч. більше 20% через мобільний додаток. Для порівняння, за аналогічний період минулого року кількість жителів регіону, які накопичували за допомогою “Скарбнички” складала12 тисяч.

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!