Кіровоградські аграрії можуть вигідно придбати техніку

17.08.16, 10:00

Сільське господарство є однією з найважливіших галузей економіки Кіровоградщини, яка, до речі, й формує обласний бюджет. 66% території Кіровоградській області відведено під посівні площі. Однак однією з основних проблем галузі залишається низький рівень забезпеченості основними засобами. Нажаль, наші аграрії обмежені у коштах на закупівлю нової сучасної техніки. Складно виділити кругленьку суму з бізнесу, яку можна витратити на якісний посівний матеріал чи добрива.

ПриватБанк, співпрацюючи з передовими українськими компаніями - ТОВ "Приват Лізинг", що здійснює забезпечення ринку високоякісною сільськогосподарською технікою таких світових марок, як CLAAS, AMAZONE, KUHN, GRIMME тощо та ТОВ “НовоФарм”, яка є офіційним дистриб'ютором всесвітньо відомого виробника сільськогосподарської техніки CASE, пропонують найвигідніші умови придбання сучасної, якісної сільськогосподарської техніки. До речі, регіональне представництво ТОВ "Приват Лізинг" Східний регіон базується в м.Олександрія, пров.Лермонтова 1.

Висококваліфіковані фахівці цих компаній надають гарантійний та післягарантійний сервіс, а також проведуть навчання з експлуатації та технічного обслуговування імпортної техніки.

“Враховуючи потреби наших клієнтів ми розробили унікальні кредитні та лізингові програми з продажу сільськогосподарської технікими та пропонуємо найвигідніші умови придбання, - розповідає Юлія Ланецька, перший заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми готові надати руку допомоги усім господарствам, аби наша Кіровоградщина стала лідером українського сільгоспвиробництва”.

“Я придбав у лізинг від ПриватБанку та ТОВ “Новофарм” комбайн, а потім ще й сівалку, - розповідає Ярослав Смілянець, власник ФГ “Веснянка”. - Я маю можливість користуватись придбаною технікою уже сьогодні, не витрачаючи час на збір коштів, і оплачувати її частинами, за рахунок прибутку від використання. Крім того, справляє приємне враження і індивідуальний, гнучкий підхід до кожного клієнта, мінімум витраченого часу на оформлення та відсутність паперової тяганини”.

Як зазначають у банку, можлива адаптація графіка лізингових платежів. Це означає, що з урахуванням сезонності сільськогосподарської діяльності, можливе значне зменшення внесків зі сплати основного платежу лізингу. За схемою фінансового лізингу ПриватБанку, клієнти мають можливість зекономити на податкових платежах за рахунок амортизації, податкового кредиту за ПДВ і збільшення витрат на суму відсотків і комісій. Ну і не менш важливим аргументом на користь користування програмою Лізинг ПриватБанку є те, що Банк захищає майно господарника. На предмет лізингу, яким виступає придбана техніка, не можна накласти арешт або звернути стягнення боргу. До речі, як предмет лізингу розглядається і нова, і вживана сільськогосподарська техніка марок Case, Claas, Amazone, Grimme, Kuhn (трактори, комбайни, навісне та причіпне обладнання) від партнерів банку провідних компаній ТОВ “НовоФарм” і ТОВ “ПриватЛізинг”. Детальніше про техніку та умови лізингу можна дзнатися, замовивши зустріч зі спеціалістом банку за безкоштовним номером 3700 або на сайті pb.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!