Квіткові фантазії

10.08.16, 16:00

Вчора у Кіровоградському обласному художньому музеї у рамках роботи «Творчої майстерні» було проведено майстер-клас «Квіти».

Цікавою відмінністю заходу було те, що у майстер-класі взяли участь дорослі, які з радістю, азартом і натхненням виготовляли яскраві квіточки з паперу. На майстер-клас навіть завітала колега музейників із Добровечківщини пані Валентина Грінченко, яка теж із задоволенням створювала аплікацію та поділилася і своїми враженнями і досвідом проведення майстер-класів в районному музеї.

Папір в наш час є найпоширенішим матеріалом для творчості.

Виробів, які можна зробити з паперу безліч. Це іграшки, букети, аплікації, прикраси, картини та багато іншого. Створюючи аплікацію ви не тільки розвиваєте свій естетичний смак, але і спостережливість.

Аплікація – це вид художньої діяльності, коли зі шматочків шкіри, тканини або паперу вирізають фігурки, а потім наклеюють на основу - фон.

Аплікація може бути предметна, сюжетно-тематична та декоративна.

" Сьогодні ми робили декоративну аплікацію. Зі шматочків кольорового паперу вирізали пелюстки та листочки, а потім наклеювали на фон, створюючи таким чином квіти.

"Під час майстер-класу ми впевнились, що створення аплікації може зацікавити не тільки дітей, але і дорослих, в яких була можливість пригадати дитинство. Всі отримали масу задоволення від спільної праці,"- Тетяна Костенко – науковий співробітник відділу Кіровоградського обласного художнього музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!