​Містична поява Гоголя в парку «Ковалівський»

25.07.16, 12:00

Швидко минув тиждень і ось знову прийшов час для відвідування літнього бібліотечного майданчика . Як завжди бібліотекарі вийшли в суботу у Ковалівський парк, щоб запропонувати мешканцям міста пригадати або навіть і познайомитись із збіркою повістей Миколи Васильовича Гоголя «Миргород», що вийшла 1835 році. Тут кожен міг обрати собі розвагу до смаку: читання уривків текстів, пізнавальні вікторини (з призами), майстер – клас з конгревного тиснення з автографом письменника, а також всі бажаючі мали можливість прослухати аудіо запис повісті про те, як посварився Іван Іванович з Іваном Никифоровичем. Робили вони це з такою насолодою, ніби смакували кожне слово, тому в нагоді стала і наша Миргородська водичка. Ось так Гоголь сьогодні був ще і лікувальний.

Великою популярністю користувалися і жартівливі вікторини, завдяки яким мешканці нашого міста дізналися багато нового про геніального всесвітньо відомого письменника-мислителя. Питання були побудовані так, що одразу визивали і цікавість та піднімали настрій.
Думаю, ви погодитеся зі мною — у теперішній час бібліотекарі повинні бути досить креативними і тому щоб ще більше зацікавити молодь нашого міста творчістю Миколи Гоголя ми підготували і креативну фотосесію в образі самого письменника.
Наступної суботи, 30 липня бібліотека презентує відомий роман Жуля Верна «Навколо світу за 80 днів».




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!