Конкурс «Спроможні громади – сильна держава!»

23.07.16, 10:00

Журналістів Кіровоградщини закликали не залишатись осторонь Децентралізаційного марафону, стати його активними учасниками долучившись до конкурсу для регіональних ЗМІ «СПРОМОЖНІ ГРОМАДИ – СИЛЬНА ДЕРЖАВА». Про умови конкурсу під час прес- конференції присвяченій старту Децентралізаційного марафону розповіла виконавчий директор Кіровоградського РВ АМУ Валентина Ільюшкіна.

Зокрема, вона наголосила, що мета Конкурсу :залучити регіональні ЗМІ до просування децентралізаційної реформи, висвітлення процесу об’єднання та формування спроможних громад, поширення інформації про життя громад після об’єднання, їх успіхи та розвиток. Загальнодержавний Конкурс проводиться у кожній області окремо, організаторами виступають регіональні відділення Асоціації міст України.

Номінації Конкурсу • Публікація в друкованих або Інтернет ЗМІ • Телевізійна програма (або серія програм) • Радіопрограма (або серія програм). Участь у Конкурсі Для участі у Конкурсі потрібно подати у відповідне регіональне відділення АМУ заявку та матеріали, що були опубліковані або вийшли в ефір у період липень-жовтень 2016 року у регіональних медіа (державних, комунальних, приватних). Головна вимога – змістовне висвітлення «Децентралізаційного марафону». Контакти регіональних відділень АМУ (лінк).

Календар проведення Конкурсу • Оголошення Конкурсу 2 липня • Прийом публікацій 4 липня – 4 жовтня • Оголошення переможців в областях – 15 листопада • Церемонія нагородження переможців в областях – листопад • Спеціальний захід АМУ для журналістів регіональних ЗМІ у Києві - грудень.

Нагородження переможців Конкурсу Переможці Конкурсу, визначені у кожній області, отримають грошові премії та будуть запрошені в Київ на спеціальний захід для регіональних ЗМІ. Конкурс для регіональних ЗМІ на краще висвітлення «Децентралізаційного марафону» проводиться в рамках Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), яку реалізує АМУ за підтримки USAID. За додатковою інформацією можно звернутись до Експерта х питань комунікацій Кіровоградського РВ АИУ Валентини Остапчук Контактний телефон: (099) 961-05 -16 (067) 353 - 84 – 51 , ел. пошта mistok2015@gmail.com



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!