Активні громадяни: Нові проекти, ідеї, плани!

17.07.16, 16:00

Два дні поспіль мешканці міста - учасники тренінгу "Активні громадяни", що його підтримала Британська Рада в Україні, - ділилися думками, навчалися та встановлювали нові корисні контакти. Заняття провели фасилітатори від громадської організації "Прес-клуб реформ" (партнера Британської ради на Кіровоградщині) - Олена Ковальова та Володимир Вященко.

- Взяти участь у тренінгу могли всі бажаючі - варто було тільки записатися і пояснити чому тобі цікава програма "Активні громадяни", - розповідає Вікторія Талашкевич. Набір учасників йшов через Фейсбук, де створено групу ActiveCitizensKirovohrad

Хто зголосився до участі? Громадські активісти, працівники бібліотек, підприємці, журналісти, вчителі, студенти і школярі. З ранку і до вечору вони спільно говорили про розбудову громади, ділилися знаннями і навичками, дискутували про те, що таке сталий розвиток, довіра, взаєморозуміння і співпраця. Разом і учасники і тренери малювали "Карту емоцій громади" та відвідали "Світове кафе".
Після таких жвавих дискусій, власне, дійшла справа і до створення проектів соціальної дії. Для того, щоб зосередити увагу учасників на важливості послідовних етапів підготовки кожного проекту, невелику презентацію зробила і Вікторія Талашкевич.

Що стосується ідей проектів соціальної дії, то вони різноманітні. На тренінзі були озвучені тільки концепти, тож незабаром чекайте на анонси вже завершених і готових для подання до Британської Ради проектів - у групі ActiveCitizensKirovohrad!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!