Вихованці оздоровчого табору “Чайка" стали фінансово грамотними

15.07.16, 18:00

Нещодавно співробітники Кіровоградської філії ПриватБанку провели уроки фінансової грамотності у таборі відпочинку “Чайка”, що у м.Гайворон на Кіровоградщині. Діти з задоволенням приймали участь у ролевих та дидактичних іграх, збирали пазли з полуничкою, відповідали на запитання, дискутували на банківські теми та ділились знаннями щодо платіжних систем, карткової безпеки та недопустимості розголошення приватних даних.

“На цій зміні у нас оздоровлюються та одночасно вивчають англійську мову з волонтерами зі США діти з усієї України, - розповідає Юлія Пошенко, старший вихователь дитячого оздоровчого табору “Чайка”.- Але вивчення мови зовсім не заважає освоєнню прописних істин із банківської справи. До речі, і мені і всім вихователям теж було цікаво на заняттях. Наразі і ми, дорослі, почули цікаву та надзвичайно корисну інформацію і про історію банківських карток, і про запобігання шахрайству, і про види платіжних систем (ніколи навіть не задумувалась яка між ними різниця))) тощо. Щиро вдячні представникам ПриватБанку, які розуміють, що літня пора - не лише для відпочинку, але й чудовий час для пізнання нового, за рамками шкільних програм, та розширення кругозору наших діток”.
“Клас! Мені, як завжди, дуже сподобалось, - ділиться враженнями Владислав Комаров, учень 25 кіровоградської школи. - Ми ж з Вікторією давні знайомі, вона у нашій школі буває частенько, і ми з задоволенням відвідували БізнесШколу, побували на екскурсії у ПриватБанку. Навіть і не мріяв, що зустрінемося і у таборі. Так, ніби вдома, у Кіровограді побував. А ще ми всі від душі посмакували смачнючого морозива”. “ЮніорБанк навчає діток фінансовій грамоті не лише під час учбового року, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник направлення ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми організовуємо та проводимо уроки і під час літніх канікул, в оздоровчих таборах, в БізнесШколі тощо. А ще пропонуємо малечі взяти участь у акції “Спекотне літо з ЮніорБанком”. Мрію, аби саме мої дітки стали її переможцями!” З 15.06.2016 стартувала акція "Спекотне літо з ЮніорБанком".
Кожна дитина, що пройшла навчання фінансової грамотності в літньому таборі, бере участь в грандіозному розіграші призів. Головний приз - моноколесо . Для участі в акції необхідно в період з 15.06.2016 - 15.08.2016 відвідати урок фінансової грамотності від Юніорбанка в дитячому таборі. Призовий фонд буде рандомно (випадковим чином) розіграний між учасниками, які пройшли навчання в таборі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!